Kesän 2020 kävelykierrokset alkavat 3.8.

Ensimmäinen kävely on maanantaina 3.8. ja se onkin tämän vuoden erikoinen ja uutuus: Tarinoiden yliopisto – tietysti satavuotiaan opinahjon kunniaksi. Aloitus klo 18 Vanhalta Suurtorilta, joen puoleisesta päädystä.

Opastukset tarjoavat tänä vuonna peräti kuusi uutta teemaa. Ensimmäistä kertaa tarinoidaan Turun yliopiston vaiheista, kävellään Korppoolaismäellä ja kuullaan kaupungissa elävistä eläimistä. Myös suositut hautausmaakävelyt laajenevat uusilla kierroksilla, jotka kertovat tarmokkaista käsityöläisistä, urheista maanpuolustajista ja tieteen tekijöistä.

Tutuista aiheista jatkavat edelleen muun muassa Salaperäinen Turku, Kupittaa ja Meidän Manu ja Uskomaton Turun nainen -kierrokset.

Kaikki kävelykierrokset löydät sivuiltamme tämän linkin takaa. Kierrosten pituus on noin 1,5 tuntia. Tänä vuonna järjestetään maanantai- ja torstaiopastusten lisäksi viisi (plus rinnakkaiset ruotsinkieliset) hautausmaakävelyä poikkeuksellisesti sunnuntai-iltapäivisin klo 16 alkaen.

Kävelyn hinta osallistujalta on 10 €, nuoret (12-17-v.) 5 €, maksu kortilla tai käteisellä tasarahalla. Alkamispaikat vaihtelevat, mutta löytyvät sivujemme listauksesta. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi opastettavan ryhmän enimmäiskoko on 30 henkilöä. Meillä on joka kerta ainakin kaksi opasta paikalla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kevään ja alkukesän aikana tekemiämme lyhyitä video-opastuksia voit katsella alkupaloiksi tai ihan muuten vain. Ne löytyvät Facebook-sivuiltamme.

Alla ensimmäinen etäopastusvideo. / Här nedan den första videoguidningen.
Lisää videoita suoraan tämän linkin takaa (facebook)

Liisa ja Kissa-Kallu

Hyvää Suomen matkailuoppaiden päivää!Turun Matkailuoppaiden etäopastusten sarjan aloittaa Liisa.

Publiée par Kävelykierrokset Turussa sur Mardi 5 mai 2020

Vastaa