Suomen matkailuoppaiden päivä 6.5.2020

Ota opas- koet enemmän!

Turun Matkailuoppaat – Åbo Turistguider ry viettää Suomen matkailuoppaiden päivää 6.5.2020.
Meillä Turun oppailla on jo kutinaa päästä tapaamaan matkailijoita ja satunnaisia kulkijoita.

Tilanteesta johtuen emme voi opastaa livenä, mutta Kävelykierrokset Turussa Facebook-sivulla on meillä 6.5. ensimmäinen etäopastusvideo. Virtuaalisia pieniä opastuksia julkaistaan, kunnes ja toivottavasti pääsemme työn touhuun vielä tänä kesänä tai syksyllä.
Artikkelin alla näet näistä ensimmäisen.

Ammattitaitoiset, auktorisoidut oppaamme opastavat monipuolisia ja innostavia kävelykierroksia. Uusia aiheita etsitään ja niitä työstetään vuoden aikana. Työtunteja aiheiden parissa kuluu suunnattomasti. Esimerkiksi suosittujen hautausmaakierrosten vetäjät tutkivat hautakiviä, jopa suurennuslasin avulla tai kontaten kiven juurella, lukevat artikkeleita ja kirjoja sekä suunnittelevat reitin sopivaksi useilla koekävelyillä.

Yhteistyössä Visit Turun kanssa ideoidaan myös uusia kierroksia, tänäkin vuonna on saatavilla mm. Eläinten Turku, Turun Yliopisto ja Koko Perheen Salaperäinen Turku, sitten kun taas pääsemme opastamaan.

Suomen oppaiden tämänvuotinen tunnuslause on ”Elävästi opastaen – Guidning med inlevelse” – Tähän me Turun oppaat myös tähtäämme!

Liisa ja Kissa.Kallu

Hyvää Suomen matkailuoppaiden päivää!Turun Matkailuoppaiden etäopastusten sarjan aloittaa Liisa.

Publiée par Kävelykierrokset Turussa sur Mardi 5 mai 2020

Vastaa