Kesän kävelykierrokset myynnissä – lähde mukaan opastukselle

Turun Matkailuoppaat – Åbo Turistguider ry:n järjestämät kesän kävelykierrokset ovat käynnistymässä heinäkuun alussa.

Uutta on, että nyt voit ostaa ennakkolipun ja varmistaa paikan opastuksella. Myyntialustana toimii Doerz, löydät aikataulun ja linkin kuhunkin tuotteeseen Kävelykierrokset-sivulta.

Pidämme ryhmät max 25 hlön kokoisina, joten ennakkolipulla varmistat mukaanpääsyn.

Aluksi sukellamme keskiaikaiseen kaupunkiin. Joka päivä Keskiaikaisten markkinoiden ajan eli 1.-4.7. pääset oppaamme johdolla Keskiaikainen Turku -kävelykierrokselle. Opastuksella tutkailemme millainen kaupunki Turku oli keskiajalla ja mitä siitä on näkyvissä.

Tämän vuoden uutuuskierroksillamme pääset tutustumaan Port Arthuriin (Portsan poikia ja arkirealismia), Maarian kirkon alueeseen (Maarian kirkon tanhuvilla) sekä Kupittaan ja Vasaramäen arkkitehtuuriin (Takamaasta arkkitehtuurin helmeksi). Lisäksi kävelemme niin tanssiaisten kuin tautienkin Turussa (Tanssiaisten Turku ja Tautinen Turku) ja paseeraamme myös 1920-luvulle (Moderni 1920-luvun Turku).

Suosituilla hautausmaakierroksilla tutustut niin koskettaviin kohtaloihin, taiteilijoihin kuin makkaramestareihin ja sotiemme sankareihin. Turun vanha hautausmaa pitää sisällään huikeita tarinoita. Hautausmaaopastukset kesäsunnuntaisin vaihtelevasti, tarkista ohjelmasta päivät ja teemat.

Heinäkuussa järjestämme opastettuja kävelyitä Turussa maanantaisin, torstaisin ja muutamana sunnuntaina, elo-syyskuussa lähinnä maanataisin ja muutamana sunnuntaina. Toki Turun paloa muistelemme jälleen oikeana päivänä eli perjantaina 4.9.

Tervetuloa kierroksillemme!!

Kävelykierrosohjelma ja lippulinkit täällä.

Kävelykierrosten tarkemmat kuvaukset täällä.