Kesän 2022 kävelykierrosohjelma on julkistettu!

Turun Matkailuoppaat – Åbo Turistguider ry:n järjestämät kesän kävelykierrokset käynnistyvät 16. kesäkuuta, ja jatkuvat liki viikottain koko kesän syyskuun puoleen väliin.

Kuten viime kesänä, voit ostaa ennakkolipun ja varmistaa paikan opastuksella. Myyntialustana toimii Doerz, löydät aikataulun ja linkin kuhunkin tuotteeseen Kävelykierrokset-sivulta.

Pidämme ryhmät max 25 hlön kokoisina, joten ennakkolipulla varmistat mukaanpääsyn, toki myymme lippuja myös kierroksen alussa, mikäli tilaa on.

Keskiaikaisten markkinoiden aikana kesä-heinäkuun vaihteessa pääset tutkailemaan oppaamme kanssa millainen kaupunki Turku oli keskiajalla ja mitä siitä on edelleen näkyvissä.

Tänä vuonna on mukana paljon uutuuskierroksia, vanhoja suosikkeja sekä myös tauolta palaavia kierroksia.

Carlo Bassia juhlistamme hänen syntymänsä 250 vuotispäivän kunniaksi 16.6. ja Martin kaupunginosaan tutustutaan 27.6. Jos olet kiinnostunut Turun rock-scenestä, on Turku Rocks -kierroksemme 7.7. juuri sinua varten. Suosittu Vares on myös ohjelmassa heinäkuussa.

Tyttöjen koulunkäynnin historiaan sukelletaan ”Neiti on innostunut lukemisesta” -kierroksella 25.8. ja Portsassa kierretään jälleen, nyt myös ruotsiksi, 18.8.

Hautausmaalla meillä on neljä erilaista kierrosta – tutustu teemoihin ja tule mukaan kiertämään Turun viehättävällä hautausmaalla.

Tervetuloa kierroksillemme!!

Kävelykierrosohjelma ja lippulinkit täällä.

Kävelykierrosten tarkemmat kuvaukset täällä.